ΑΔΕΣΜΟΛΟΓΗΤΑ – Οι παραγγελίες είναι αφορολόγητες και θα παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας!
Natural Lashes

Magic Pack -  με φακελλίσκο Silica-Gel   Μεγέθυνση της εικόνας

Magic Pack - με φακελλίσκο Silica-Gel

1.06 €  (Περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Οι κυανοακρυλικές κόλλες που χρησιμοποιούνται στην εφαρμογή των επεκτάσεων των βλεφαρίδων είναι πολύ ευαίσθητες στην υγρασία στον αέρα. Για αυτό το λόγο έχουν μικρή διάρκεια ζωής εάν δεν ανοίξουν και χρησιμοποιηθούν (περίπου ένα έτος από την ημερομηνία κατασκευής) και 30-45 ημέρες μετά το άνοιγμα.

Το Magic Pack αποτρέπει ζημιά στις κόλλες μετά το άνοιγμα και παρατείνει την ισχύ τους. Μαζί με το φακελάκι Silica-Gel, το Magic Pack διατηρεί τις κόλλες σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία.

Μετά τη χρήση της κόλλας, αφαιρέστε τυχόν ίχνη κόλλας από τη συσκευή εφαρμογής και βιδώστε το αυτοκόλλητο κάλυμμα. Βάλτε το αυτοκόλλητο μπουκάλι στο Magic Pack, μαζί με το φακελάκι Silica-Gel. Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα από το Magic Pack και σφραγίστε τον. Αποθηκεύστε το Magic Pack σε δροσερό, ξηρό μέρος.


———

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% ΑΡΧΙΚΑ και προέρχονται απευθείας από τους επίσημους κατασκευαστές.

Οι παραγγελίες Natural Lashes συνοδεύονται από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων.(5/5 αστέρια)
Οι τιμές είναι προσιτές. Χαίρομαι που πάντα ανταμείβομαι με ένα δώρο. Τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν ήταν υπέροχα και ικανοποιητικά. Μακάρι να μπορούσα να τα δοκιμάσω όλα!
Ντανιέλα Ο. – 28.01.2023
(5/5 αστέρια)
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη σχέση ποιότητας-τιμής και προτείνω θερμά όλα τα προϊόντα αυτού του ιστότοπου! Εφαρμόζω επεκτάσεις βλεφαρίδων εδώ και πολύ καιρό και αγοράζω όλα μου τα προϊόντα από τις Natural Lashes. Τόσο εγώ όσο και οι πελάτισσές μου αγαπούν αυτά τα extension βλεφαρίδων!
Μπιάνκα Δ. – 22.01.2023
(5/5 αστέρια)
Τα καλύτερα προϊόντα. Είμαι πάντα ικανοποιημένος με κάθε παραγγελία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις βλεφαρίδες, την κόλλα, όλα τα αξεσουάρ και τις προμήθειες για αυτή την όμορφη χειροτεχνία!
Andreea Denisa P. – 13.01.2023
(5/5 αστέρια)
Πολύ ικανοποιημένοι. Η αποστολή είναι εντάξει. Είναι το μόνο site από το οποίο παραγγέλνω. Οι υπηρεσίες είναι εξαιρετικές!
Ρωξάνα Ν. – 12.01.2023
(5/5 αστέρια)
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα προϊόντα που παρέλαβα! Όλα τα προϊόντα είναι εξαιρετικά! Ο χρόνος παραλαβής των προϊόντων είναι πολύ γρήγορος και σίγουρα θα επιστρέψω! Σας ευχαριστούμε πολύ Φυσικές Βλεφαρίδες.
Λάρισα Βανέσα Β. – 16.12.2022
Δείτε περισσότερες κριτικές