ΑΔΕΣΜΟΛΟΓΗΤΑ – Οι παραγγελίες είναι αφορολόγητες και θα παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας!
Natural Lashes

Magic Pack -  με φακελλίσκο Silica-Gel   Μεγέθυνση της εικόνας

Magic Pack - με φακελλίσκο Silica-Gel

1.05 €  (Περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Οι κυανοακρυλικές κόλλες που χρησιμοποιούνται στην εφαρμογή των επεκτάσεων των βλεφαρίδων είναι πολύ ευαίσθητες στην υγρασία στον αέρα. Για αυτό το λόγο έχουν μικρή διάρκεια ζωής εάν δεν ανοίξουν και χρησιμοποιηθούν (περίπου ένα έτος από την ημερομηνία κατασκευής) και 30-45 ημέρες μετά το άνοιγμα.

Το Magic Pack αποτρέπει ζημιά στις κόλλες μετά το άνοιγμα και παρατείνει την ισχύ τους. Μαζί με το φακελάκι Silica-Gel, το Magic Pack διατηρεί τις κόλλες σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία.

Μετά τη χρήση της κόλλας, αφαιρέστε τυχόν ίχνη κόλλας από τη συσκευή εφαρμογής και βιδώστε το αυτοκόλλητο κάλυμμα. Βάλτε το αυτοκόλλητο μπουκάλι στο Magic Pack, μαζί με το φακελάκι Silica-Gel. Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα από το Magic Pack και σφραγίστε τον. Αποθηκεύστε το Magic Pack σε δροσερό, ξηρό μέρος.


———

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% ΑΡΧΙΚΑ και προέρχονται απευθείας από τους επίσημους κατασκευαστές.

Οι παραγγελίες Natural Lashes συνοδεύονται από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων.(5/5 αστέρια)
Τα καλύτερα προϊόντα. Ο πιο γρήγορος στις παραγγελίες αποστολής. Ασφαλής και γρήγορη παράδοση. Ποιοτικά προϊόντα. Λογικές τιμές! Προσφορές που δεν χάνονται! Είσαι ο καλύτερος.
Αμαλία Ρωξάνα Π. – 01.05.2023
(5/5 αστέρια)
Υπέροχα προϊόντα. Τα χρησιμοποιώ από την αρχή της επιχείρησής μου και δεν έχω απογοητευτεί ποτέ. Η αποστολή τους είναι πολύ γρήγορη! Συνιστώ με σιγουριά!
Βάιολετ Ρ. – 27.04.2023
(5/5 αστέρια)
Τα προϊόντα είναι ποιοτικά, ευχάριστη εμπειρία και άμεση παράδοση! Το πακέτο που χρειαζόμουν. Καλή τύχη στο μέλλον και περισσότερα ποιοτικά προϊόντα!
Ιρίνα Ι. – 14.04.2023
(5/5 αστέρια)
Οι καλύτερες τιμές και τα καλύτερα προϊόντα! Έχουν αποκλειστικότητα σε πολλά προϊόντα, γεγονός που τα κάνει ιδιαίτερα περιζήτητα. Μπράβο! Είσαι μεγάλη παρέα!
Βίβιαν Τ. – 26.03.2023
(5/5 αστέρια)
Το μόνο site που παραγγέλνω προϊόντα για extension βλεφαρίδων σε καλή τιμή! Η ποιότητα των προϊόντων είναι πάντα εξαιρετική και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τις παραγγελίες μου.
Έλενα Π. – 12.03.2023
Δείτε περισσότερες κριτικές