ΑΔΕΣΜΟΛΟΓΗΤΑ – Οι παραγγελίες είναι αφορολόγητες και θα παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας!
Natural Lashes

Αρχική σελίδαΑξεσουάρΑλλαMagic Pack - με φακελάκι Silica-Gel

Magic Pack -  με φακελάκι Silica-Gel   Μεγεθύνετε την εικόνα

Magic Pack - με φακελάκι Silica-Gel

1.09 €  (Περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Οι κυανοακρυλικές κόλλες που χρησιμοποιούνται στην εφαρμογή των επεκτάσεων των βλεφαρίδων είναι πολύ ευαίσθητες στην υγρασία στον αέρα. Για αυτό το λόγο έχουν μικρή διάρκεια ζωής εάν δεν ανοίξουν και χρησιμοποιηθούν (περίπου ένα έτος από την ημερομηνία κατασκευής) και 30-45 ημέρες μετά το άνοιγμα.

Το Magic Pack αποτρέπει ζημιά στις κόλλες μετά το άνοιγμα και παρατείνει την ισχύ τους. Μαζί με το φακελάκι Silica-Gel, το Magic Pack διατηρεί τις κόλλες σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία.

Μετά τη χρήση της κόλλας, αφαιρέστε τυχόν ίχνη κόλλας από τη συσκευή εφαρμογής και βιδώστε το αυτοκόλλητο κάλυμμα. Βάλτε το αυτοκόλλητο μπουκάλι στο Magic Pack, μαζί με το φακελάκι Silica-Gel. Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα από το Magic Pack και σφραγίστε τον. Αποθηκεύστε το Magic Pack σε δροσερό, ξηρό μέρος.


———

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% ΑΡΧΙΚΑ και προέρχονται απευθείας από τους επίσημους κατασκευαστές.

Οι παραγγελίες Natural Lashes συνοδεύονται από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων.(5/5 αστέρια)
Δουλεύω με προϊόντα Natural Lashes για πάνω από ενάμιση χρόνο. Τα καλύτερα επεκτάσεις και προμήθειες βλεφαρίδων. Μου αρέσουν και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα άλλο. Τα δέματα φτάνουν πολύ γρήγορα και καλά συσκευασμένα. Δεν έχω βρει ποτέ σπασμένα κουτιά ή κατεστραμμένα προϊόντα.
Ανδρέα Π. – 06.02.2024
(5/5 αστέρια)
Και τα δύο τσιμπιδάκια που παρήγγειλα είναι τέλεια για την εφαρμογή βλεφαρίδων. Μπορώ να προτείνω μόνο τη σειρά VETUS ST! Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους. Έχουν καλό κράτημα!
Βίβιεν Π. – 31.01.2024
(5/5 αστέρια)
Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ προϊόντα Natural Lashes και θέλω να πω ότι πάντα ήμουν ικανοποιημένη από την ποιότητά τους. Οι παραγγελίες έφτασαν πολύ γρήγορα και σωστά συσκευασμένες. Συνιστώ με σιγουριά
Τζουλιάνα Αλίνα Μ. – 23.01.2024
(5/5 αστέρια)
Υπέροχα προϊόντα και ποιότητα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα προϊόντα που αγόρασα. Αυτή είναι η πρώτη μου παραγγελία και σίγουρα θα παραγγείλω ξανά! Παρήγγειλα στην Κρήτη και η παραγγελία ήρθε πολύ γρήγορα, περίπου 4 μέρες!
Γαβριέλα Γ. – 18.01.2024
(5/5 αστέρια)
Γεια σας, παλεύω να σας γράψω εδώ και λίγες μέρες και σας ευχαριστώ που δεν με αφήσατε χωρίς εορταστικά προϊόντα και κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε για να στείλετε την παραγγελία μου μια νύχτα όταν έγραψα ότι είναι έκτακτη ανάγκη. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ! Όσον αφορά τα προϊόντα, μπορώ μόνο να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά. Μπορείτε να δείτε την ποιότητα. Με εξέπληξε ευχάριστα το τσιμπιδάκι VETUS. Ομοίως, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη συσκευασία των προϊόντων. Σπάνια βλέπω παραγγελίες τόσο καλά σφραγισμένες που να μην έχουν προβλήματα κατά τη μεταφορά. Συγχαρητήρια για όλα όσα κάνετε. Καλή σας μέρα και αυξήστε τις πωλήσεις.
Άνα Μαρία Γ. – 10.01.2024
Δείτε περισσότερες κριτικές