ΑΔΕΣΜΟΛΟΓΗΤΑ – Οι παραγγελίες είναι αφορολόγητες και θα παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας!
Natural Lashes

Magic Pack -  με φακελλίσκο Silica-Gel   Μεγέθυνση της εικόνας

Magic Pack - με φακελλίσκο Silica-Gel

1.05 €  (Περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Οι κυανοακρυλικές κόλλες που χρησιμοποιούνται στην εφαρμογή των επεκτάσεων των βλεφαρίδων είναι πολύ ευαίσθητες στην υγρασία στον αέρα. Για αυτό το λόγο έχουν μικρή διάρκεια ζωής εάν δεν ανοίξουν και χρησιμοποιηθούν (περίπου ένα έτος από την ημερομηνία κατασκευής) και 30-45 ημέρες μετά το άνοιγμα.

Το Magic Pack αποτρέπει ζημιά στις κόλλες μετά το άνοιγμα και παρατείνει την ισχύ τους. Μαζί με το φακελάκι Silica-Gel, το Magic Pack διατηρεί τις κόλλες σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία.

Μετά τη χρήση της κόλλας, αφαιρέστε τυχόν ίχνη κόλλας από τη συσκευή εφαρμογής και βιδώστε το αυτοκόλλητο κάλυμμα. Βάλτε το αυτοκόλλητο μπουκάλι στο Magic Pack, μαζί με το φακελάκι Silica-Gel. Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα από το Magic Pack και σφραγίστε τον. Αποθηκεύστε το Magic Pack σε δροσερό, ξηρό μέρος.


———

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% ΑΡΧΙΚΑ και προέρχονται απευθείας από τους επίσημους κατασκευαστές.

Οι παραγγελίες Natural Lashes συνοδεύονται από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων.(5/5 αστέρια)
Θα παρήγγειλα βλεφαρίδες ανά σκέλος και προκατασκευασμένες. Τα premade είναι αρκετά μαύρα, ανυπομονώ να τα δουλέψω! Σίγουρα θα επιστρέψω στο site για περισσότερες παραγγελίες!
Κριστίνα Μ. – 16.11.2023
(5/5 αστέρια)
Τα προϊόντα είναι πολύ καλά και πρακτικά, τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς. Μειώστε το χρόνο! Η κόλλα είναι θηριώδης, κρατάει πάνω από ένα μήνα!
Σιμόνα Γ. – 16.11.2023
(5/5 αστέρια)
Προσωπικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα προϊόντα. Αξία για τα χρήματα πολύ εντάξει. Η παραγγελία φτάνει πολύ γρήγορα, κάτι που είναι πλεονέκτημα, ειδικά σε καταστάσεις κρίσης.
Ιωάννα Ανδρέα Μ. – 15.11.2023
(5/5 αστέρια)
Τέλεια όλα, ως συνήθως! Μόνο επαγγελματικά προϊόντα και γρήγορες παραδόσεις, χωρίς λάθος! Επίσης πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι παρέχεται πιστοποιητικό συμμόρφωσης για τα προϊόντα! Αν μπορούσατε επίσης να φέρετε μια σειρά M ή L για το Shadow Velvet, θα ήταν υπέροχο! Σίγουρα θα είχε επιτυχία!
Αδέλα Α. – 14.11.2023
(5/5 αστέρια)
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα των προϊόντων, τόσο των επεκτάσεων βλεφαρίδων κλωστή με κλωστή όσο και των προκατασκευασμένων προϊόντων 3D και 5D. Σίγουρα θα επιστρέψω με άλλες παραγγελίες. Η παραγγελία παραδόθηκε γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ!
Ντέλια Π. – 14.11.2023
Δείτε περισσότερες κριτικές