ΑΔΕΣΜΟΛΟΓΗΤΑ – Οι παραγγελίες είναι αφορολόγητες και θα παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας!
Natural Lashes

Αρχική σελίδασυγκολλητικόςHS-15 Premium Envy - 5γρ

HS-15 Premium Envy -  5γρ   Μεγεθύνετε την εικόνα

HS-15 Premium Envy - 5γρ

19.38 €  (Περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Το HS-15 Premium Envy προσφέρει οριστικό στέγνωμα σε μόλις 6 ώρες και ο χρόνος χρήσης των extension βλεφαρίδων φτάνει τις 6 εβδομάδες. Είναι μια μαύρη, χρωματισμένη κόλλα με υγρή σύσταση, ιδανική για λεπτές φυσικές βλεφαρίδες. Παραμένει εξαιρετικά ελαστικό μετά το τελικό στέγνωμα.

Τις καλοκαιρινές μέρες που οι θερμοκρασίες ξεπερνούν τους 35 βαθμούς Κελσίου και τις χειμερινές μέρες που η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους 4 βαθμούς, η κόλλα παραδίδεται σε ένα πρόσθετο, θερμομονωτικό φύλλο με ποσοστό ανάκλασης θερμότητας/κρύου 97%.

Ανακινήστε την κόλλα για 3 λεπτά πριν από κάθε χρήση. Η διάρκεια ζωής της κόλλας είναι 30 ημέρες από το άνοιγμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και 60 ημέρες από το άνοιγμα κατά τις υπόλοιπες εποχές.
Μετά τη χρήση, σκουπίστε το δοχείο και αφαιρέστε τον αέρα από το εσωτερικό πριν επανατοποθετήσετε το καπάκι. Εάν σχηματιστεί βύσμα κόλλας στο άκρο του απλικατέρ, μπορεί να αφαιρεθεί με μια βελόνα κόλλας .

Το MSDS (Material Safety Data Sheet) περιέχει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη σύνθεση της κόλλας και την ασφαλή χρήση της και χορηγείται στους πελάτες μας κατόπιν αιτήματος.

Ατμός:
■■■■■■■ ■■■ 7/10
Διατήρηση ισχύος:
■■■■■■■■■■ 10/10
Ταχύτητα στεγνώματος:
■■■■■■■■■■ 10/10
Αντίσταση:
■■■■■■■■■■ 10/10
Ιξώδες:
■■■■■■■■■■ 1/10

Ποσότητα: 5 γρ
Για: επαγγελματία στιλίστα βλεφαρίδων
Διάρκεια: 6 εβδομάδες
Στέγνωμα: πολύ γρήγορο (1 δευτερόλεπτο) και μόνο 6 ώρες μέχρι το τελικό στέγνωμα
Χρώμα: μαύρο άνθρακα

Συνιστώμενες συνθήκες εργασίας με την κόλλα
Υγρασία: Μεταξύ 40% και 60%
Θερμοκρασία: μεταξύ +21°C και +24°C

Συνθήκες αποθήκευσης πριν από το άνοιγμα
Υγρασία: μεταξύ 30% και 70%
Θερμοκρασία: μεταξύ +3°C και +15°C

Συνθήκες αποθήκευσης μετά το άνοιγμα
Υγρασία: μεταξύ 30% και 70%
Θερμοκρασία: μεταξύ +3°C και +25°C

Εγκυρότητα
Από το άνοιγμα: 1 μήνας
Σφραγισμένο: 8 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής (αναγράφεται στη φιάλη)


———

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% ΑΡΧΙΚΑ και προέρχονται απευθείας από τους επίσημους κατασκευαστές.

Οι παραγγελίες Natural Lashes συνοδεύονται από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων.(5/5 αστέρια)
Η παραγγελία έφτασε σε πολύ καλό χρόνο. Πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα! Προτείνω!
Μαρία Σ. – 30.04.2020
(5/5 αστέρια)
Δουλεύω με προϊόντα Natural Lashes για πάνω από ενάμιση χρόνο. Τα καλύτερα επεκτάσεις και προμήθειες βλεφαρίδων. Μου αρέσουν και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα άλλο. Τα δέματα φτάνουν πολύ γρήγορα και καλά συσκευασμένα. Δεν έχω βρει ποτέ σπασμένα κουτιά ή κατεστραμμένα προϊόντα.
Ανδρέα Π. – 06.02.2024
(5/5 αστέρια)
Και τα δύο τσιμπιδάκια που παρήγγειλα είναι τέλεια για την εφαρμογή βλεφαρίδων. Μπορώ να προτείνω μόνο τη σειρά VETUS ST! Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους. Έχουν καλό κράτημα!
Βίβιεν Π. – 31.01.2024
(5/5 αστέρια)
Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ προϊόντα Natural Lashes και θέλω να πω ότι πάντα ήμουν ικανοποιημένη από την ποιότητά τους. Οι παραγγελίες έφτασαν πολύ γρήγορα και σωστά συσκευασμένες. Συνιστώ με σιγουριά
Τζουλιάνα Αλίνα Μ. – 23.01.2024
(5/5 αστέρια)
Υπέροχα προϊόντα και ποιότητα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα προϊόντα που αγόρασα. Αυτή είναι η πρώτη μου παραγγελία και σίγουρα θα παραγγείλω ξανά! Παρήγγειλα στην Κρήτη και η παραγγελία ήρθε πολύ γρήγορα, περίπου 4 μέρες!
Γαβριέλα Γ. – 18.01.2024
(5/5 αστέρια)
Γεια σας, παλεύω να σας γράψω εδώ και λίγες μέρες και σας ευχαριστώ που δεν με αφήσατε χωρίς εορταστικά προϊόντα και κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε για να στείλετε την παραγγελία μου μια νύχτα όταν έγραψα ότι είναι έκτακτη ανάγκη. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ! Όσον αφορά τα προϊόντα, μπορώ μόνο να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά. Μπορείτε να δείτε την ποιότητα. Με εξέπληξε ευχάριστα το τσιμπιδάκι VETUS. Ομοίως, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη συσκευασία των προϊόντων. Σπάνια βλέπω παραγγελίες τόσο καλά σφραγισμένες που να μην έχουν προβλήματα κατά τη μεταφορά. Συγχαρητήρια για όλα όσα κάνετε. Καλή σας μέρα και αυξήστε τις πωλήσεις.
Άνα Μαρία Γ. – 10.01.2024
Δείτε περισσότερες κριτικές