ΑΔΕΣΜΟΛΟΓΗΤΑ – Οι παραγγελίες είναι αφορολόγητες και θα παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας!
Natural Lashes

Αρχική σελίδαΑξεσουάρΥγρόμετροΕπαγγελματικό ψηφιακό υγρόμετρο - Ροζ

Επαγγελματικό ψηφιακό υγρόμετρο -  Ροζ   Μεγεθύνετε την εικόνα

Επαγγελματικό ψηφιακό υγρόμετρο - Ροζ

15.03 €  (Περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Τα συγκολλητικά για τις επεκτάσεις των βλεφαρίδων χρειάζονται κάποια υγρασία και θερμοκρασία για να λειτουργούν άριστα.
Με τη βοήθεια αυτού του Professional Digital Hygrometer & Thermometer μπορείτε να μετρήσετε με ακρίβεια την υγρασία και τη θερμοκρασία στο χώρο εργασίας ταυτόχρονα.

Η νέα οθόνη LCD 6cm δείχνει 3 ζώνες υγρασίας:
- ξηρό αέρα με πολύ χαμηλή υγρασία (λιγότερο από 40%)
- βέλτιστο περιβάλλον για την εφαρμογή επεκτάσεων γονιδίων (υγρασία 40% -60% και θερμοκρασία μεταξύ 20-25 ° C)
- υγρός αέρας με υψηλή υγρασία (πάνω από 70%)

Το Professional Digital Hygrometer αποθηκεύει τόσο τη θερμοκρασία όσο και την ελάχιστη και μέγιστη υγρασία των τελευταίων 24 ωρών και εμφανίζει αυτές τις τιμές μαζί με την ανοδική ή πτωτική τάση τους.

Περιοχή μέτρησης:
- θερμοκρασία μεταξύ 0 ° C και 50 ° C με ακρίβεια +/- 1 ° C
- υγρασία μεταξύ 20% και 95% με ακρίβεια +/- 5%

Επιτρέπει την ανάρτηση στον τοίχο, τη στερέωση μεταλλικών επιφανειών με τη βοήθεια μαγνητών στο πίσω μέρος ή την τοποθέτηση σε επίπεδες επιφάνειες με τη βοήθεια του ενσωματωμένου στηρίγματος.

Λειτουργίες: υγρόμετρο, θερμόμετρο, οθόνη αφής
Μπαταρίες: 2 × AAA (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 9cm × 9cm × 2.7cm
Ροζ χρώμα


———

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% ΑΡΧΙΚΑ και προέρχονται απευθείας από τους επίσημους κατασκευαστές.

Οι παραγγελίες Natural Lashes συνοδεύονται από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων.(5/5 αστέρια)
Δουλεύω με προϊόντα Natural Lashes για πάνω από ενάμιση χρόνο. Τα καλύτερα επεκτάσεις και προμήθειες βλεφαρίδων. Μου αρέσουν και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα άλλο. Τα δέματα φτάνουν πολύ γρήγορα και καλά συσκευασμένα. Δεν έχω βρει ποτέ σπασμένα κουτιά ή κατεστραμμένα προϊόντα.
Ανδρέα Π. – 06.02.2024
(5/5 αστέρια)
Και τα δύο τσιμπιδάκια που παρήγγειλα είναι τέλεια για την εφαρμογή βλεφαρίδων. Μπορώ να προτείνω μόνο τη σειρά VETUS ST! Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους. Έχουν καλό κράτημα!
Βίβιεν Π. – 31.01.2024
(5/5 αστέρια)
Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ προϊόντα Natural Lashes και θέλω να πω ότι πάντα ήμουν ικανοποιημένη από την ποιότητά τους. Οι παραγγελίες έφτασαν πολύ γρήγορα και σωστά συσκευασμένες. Συνιστώ με σιγουριά
Τζουλιάνα Αλίνα Μ. – 23.01.2024
(5/5 αστέρια)
Υπέροχα προϊόντα και ποιότητα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα προϊόντα που αγόρασα. Αυτή είναι η πρώτη μου παραγγελία και σίγουρα θα παραγγείλω ξανά! Παρήγγειλα στην Κρήτη και η παραγγελία ήρθε πολύ γρήγορα, περίπου 4 μέρες!
Γαβριέλα Γ. – 18.01.2024
(5/5 αστέρια)
Γεια σας, παλεύω να σας γράψω εδώ και λίγες μέρες και σας ευχαριστώ που δεν με αφήσατε χωρίς εορταστικά προϊόντα και κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε για να στείλετε την παραγγελία μου μια νύχτα όταν έγραψα ότι είναι έκτακτη ανάγκη. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ! Όσον αφορά τα προϊόντα, μπορώ μόνο να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά. Μπορείτε να δείτε την ποιότητα. Με εξέπληξε ευχάριστα το τσιμπιδάκι VETUS. Ομοίως, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη συσκευασία των προϊόντων. Σπάνια βλέπω παραγγελίες τόσο καλά σφραγισμένες που να μην έχουν προβλήματα κατά τη μεταφορά. Συγχαρητήρια για όλα όσα κάνετε. Καλή σας μέρα και αυξήστε τις πωλήσεις.
Άνα Μαρία Γ. – 10.01.2024
Δείτε περισσότερες κριτικές