ΑΔΕΣΜΟΛΟΓΗΤΑ – Οι παραγγελίες είναι αφορολόγητες και θα παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας!
Natural Lashes

ESQIDO -  Μεγαλειώδης   Μεγέθυνση της εικόνας

ESQIDO - Μεγαλειώδης

14.77 €  (Περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Η μοναδική τοποθέτηση ζιγκ-ζαγκ πολύ λεπτών κλώνων βιζόν μαζί με παχιά και μακριά δέματα θα κάνει αυτό το ζευγάρι να συνδυάζεται με τις φυσικές βλεφαρίδες σας. Το ESQIDO Grandiose θα σας δώσει επιπλέον όγκο και μια εντυπωσιακή εμφάνιση, απολύτως σαγηνευτικό!

Ανακαλύψτε τις όμορφες βλεφαρίδες ESQIDO!
Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό παρακάτω!Ο Noire κάνει τη διαφορά!

Κλασική συλλογή
Τα νήματα βιζόν από τη συλλογή ESQIDO Classic διατηρούν μια αρμονία καμπυλότητας
Συλλογή Noire
Ενώ τα νήματα βιζόν από τη συλλογή Noire έχουν διαφορετικές καμπύλες για να επιτύχουν μια εξαιρετικά ογκώδη εμφάνιση, αλλά φυσικά ταυτόχρονα.


Συλλογή: Noire
Όγκος: 3/5
Μήκος: 6-11mm
Βλεφαρίδες: ωραία, βιζόν
Ταινία: χειροποίητο βαμβάκι
Περίοδος φθοράς: έως 25 χρήσεις


———

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% ΑΡΧΙΚΑ και προέρχονται απευθείας από τους επίσημους κατασκευαστές.

Οι παραγγελίες Natural Lashes συνοδεύονται από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων.(5/5 αστέρια)
Εδώ βρίσκω, στη χαμηλότερη τιμή, ό,τι χρειάζομαι για την εφαρμογή των extension βλεφαρίδων. Μου αρέσει να παραγγέλνω κάθε μήνα και χαίρομαι κάθε φορά γιατί παίρνω προϊόντα ως δώρα. Προτείνω!
Livia T. – 18.11.2022
(5/5 αστέρια)
Τα προϊόντα είναι πολύ καλά, εξαιρετικής ποιότητας! Κάθε φορά που παρήγγειλα έμεινα ικανοποιημένη! Το δέμα φτάνει αρκετά γρήγορα, όλα φτάνουν καλά συσκευασμένα.
Ναόμι Γ. – 18.11.2022
(5/5 αστέρια)
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλα τα προϊόντα! Μου αρέσει η ταχύτητα με την οποία στέλνετε την παραγγελία στον παραλήπτη. Ένας καλά συναρμολογημένος ιστότοπος! Συγχαρητήρια!
Γαβριέλα Ρ. – 17.11.2022
(5/5 αστέρια)
Τα προϊόντα έφτασαν σε μένα γρήγορα ως συνήθως, παρόλο που η Black Friday είναι απασχολημένη για όλους. Την Black Friday εξεπλάγην με πολλές εκπτώσεις στα αγαπημένα μου προϊόντα.
κορίνα θ – 17.11.2022
(5/5 αστέρια)
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα προϊόντα. Πολύ ποιοτικό. Σίγουρα θα επιστρέψω για άλλη παραγγελία! Η κόλλα είναι πολύ ανθεκτική. Τα προϊόντα MyLamination είναι τα αγαπημένα μου.
Ανδρέα Τ. – 09.10.2022
Δείτε περισσότερες κριτικές